Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupallinen Ja Hallinnollinen

Sina Complex

Kaupallinen Ja Hallinnollinen Suunnitelmassa projekti aloitti työnsä hengityselinten keuhkoilla, jotka olivat kosketuksissa ulkoilmaan ja nauttivat myös ilmansuodattimen kasvillisuudesta, ja tätä suuntausta yritettiin jatkaa koko sarjassa. Lisäksi joitain paikkoja muodostettiin eri korkeuksilla kaupungin katselua varten. Näitä paikkoja ympäröivät kuoret (kasvillisuus ja kuviot) ja kokonaan, se tarjoaa näiden elementtien suodatetun näkymän yleisölle sekä sisä- että ulkopuolelta vähentääkseen fyysisen ja visuaalisen pilaantumisen voimakkuutta.

Projektin nimi : Sina Complex, Suunnittelijoiden nimi : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Asiakkaan nimi : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Kaupallinen Ja Hallinnollinen

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.