Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsintehty Klassinen Katto

Rayon

Käsintehty Klassinen Katto Rayon on käsityönä valmistettu massiivista tammea valmistettu katto ruokasalissa yksityisasiakkaalle Egyptissä. Tämän ranskalaisen klassisen tyylin teoksen suunnittelu ja toteutus kesti melkein vuoden. Egyptiläisten käsityöläisten käsityönä se on 4,25 - 6,80 metriä, kaikki peitetty käsityönä valmistetuista massiivitammepuukuvioista, kun taas satiini kiilto ja patina loivat vintage-ilmeensä. Suunnittelukonsepti muistuttaa aurinkoa crepuscular kuten säteet. Säteet suunniteltiin osoittamaan lehdet ja oksat, jotka erottavat mahtavan ranskalaisen klassisen tunnelman.

Projektin nimi : Rayon, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Käsintehty Klassinen Katto

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.