Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Chair with Belly Button

Tuoli Tuoli ja vatsapainike on sarja kevyitä ja kannettavia tuolia, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää niitä ympäröiviä tiloja, kuten portaita, lattiaa tai kirjapaaluja, tarjotakseen mukavamman istumakokemuksen. Tuolin muotoilu määrittelee tavanomaisten istuimien ajatuksen tarjoamalla odottamattomia istumavaihtoehtoja. Tuolien kuva syntyi haaveellisesta skenaariosta - ryhmä levykkeitä ja sulavia muotoja, jotka hajoavat tilassa. Ne nojaa hiljaa seiniin ja nurkkaan kuin pienet kaverit nukkuvat. Jokaisella tuolilla on oma vatsanappinsa, joka antaa vähän leikkisyyttä.

Projektin nimi : Chair with Belly Button, Suunnittelijoiden nimi : I Chao Wang, Asiakkaan nimi : IChao Design.

Chair with Belly Button Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.