Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistoksellinen Penkki

Metric - Ganic

Veistoksellinen Penkki Metric-Ganicin kanssa Chen tutkii käsitystä siitä, kuinka sivilisaatio painaa tietoa ja kuinka ihmiset ovat muokanneet maata luomaan kulttuuria ja historiaa - tämän linssin avulla veistospenkkiä tutkitaan tutkimalla luonnollisia ja matemaattisia malleja. Epäorgaanisten ja orgaanisten muotojen erottelussa puun origami-ulkonäkö on matemaattisiin laskelmiin perustuva ihmisen tietämyksen esitys, joka on toisin kuin valkoisen tammen luonnollinen jyvä, joka edustaa metsää ja maata.

Projektin nimi : Metric - Ganic, Suunnittelijoiden nimi : Webber (Ping-Chun) Chen, Asiakkaan nimi : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Veistoksellinen Penkki

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.