Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistoksellinen Penkki

Metric - Ganic

Veistoksellinen Penkki Metric-Ganicin kanssa Chen tutkii käsitystä siitä, kuinka sivilisaatio painaa tietoa ja kuinka ihmiset ovat muokanneet maata luomaan kulttuuria ja historiaa - tämän linssin avulla veistospenkkiä tutkitaan tutkimalla luonnollisia ja matemaattisia malleja. Epäorgaanisten ja orgaanisten muotojen erottelussa puun origami-ulkonäkö on matemaattisiin laskelmiin perustuva ihmisen tietämyksen esitys, joka on toisin kuin valkoisen tammen luonnollinen jyvä, joka edustaa metsää ja maata.

Projektin nimi : Metric - Ganic, Suunnittelijoiden nimi : Webber (Ping-Chun) Chen, Asiakkaan nimi : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Veistoksellinen Penkki

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.