Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Fudge And Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge And Toffee Tasapainotus perinteen ja nykyaikaisuuden välillä. Tavoitteena oli suunnitella ainutlaatuinen tuotevalikoima innovatiiviselle yritykselle, joka valmistaa itsensä korkealaatuisten makeisten valmistajaksi. Ratkaisu on tyylikkäästi pakattu ja painettu kuumalla kalvolla ja jaloilla, kiiltävällä viimeistelyllä. Valokuvakonsepti on inspiroinut klassisten pralineiden tyyliä. Nuorempaan ja nykyaikaisempaan kohderyhmään puuttuvat värit ja löysä typografia. Gabriel-suunnittelutiimi on hallinnut tasapainotuksen ja asiakas on tyytyväinen kasvavaan myyntiin.

Projektin nimi : Cavendish & Harvey, Suunnittelijoiden nimi : Bettina Gabriel, Asiakkaan nimi : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge And Toffee

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.