Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Sentimenti

Kylpyhuonekalusteet Sentimenti-kylpyhuonekalustekokoelma, joka on inspiroitu tunneista ja samanaikaisesti olemassa olevien tunteiden vastakohdasta, tarjoaa modernin ja tyylikkään kylpyhuoneilmapiirin. Vaaka- ja pystysuunnassa erottuvat puuraiteet ilmentävät vastakkaisia tunteita ja lisäävät kylpyhuoneisiin dynaamisuuden. Sentimenti-mallisto on valmis olemaan osa kaiken kokoisia kylpyhuoneita, joissa on neljän erikokoisen kylpyhuonekaapit, saatavana laatikoilla ja kaappiovilla sekä peilit piilotetulla valaistuksella ja peilatut kaappiovet.

Projektin nimi : Sentimenti, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Sentimenti Kylpyhuonekalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.