Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Edistynyt Kuljetus

Fiaker 2.0

Edistynyt Kuljetus Monissa kaupungeissa perinteisillä linja-autovierailuilla on suuri ongelma hevosen jätteiden muodossa. Ensimmäisenä olennaisena vaatimuksena Fiaker 2.0 ratkaisee kaupunkien linja-autovierailujen aiheuttamat kadun pilaantumisen. Lisäksi kehitetään hevoskärrylle erityinen muotoilu, joka noudattaa klassisen ohjaamon muodollista estetiikkaa, vaikka sillä olisi oma moderni ja ajan tasalla oleva muoto. Haasteena on esittää nykyaikainen ja ekologinen konsepti, joka edelleen välittää valmentajan kiertueen tyypillisen tunteen. Päätavoite on tehdä valmennusmatkoista houkuttelevampia asiakkaille innovatiivisen suunnittelun avulla.

Projektin nimi : Fiaker 2.0, Suunnittelijoiden nimi : Michael Hofbauer, Asiakkaan nimi : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Edistynyt Kuljetus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.