Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Etiketit

Stumbras Vodka

Etiketit Tämä Stumbrasin klassinen vodkamallisto elvyttää Liettuan vanhoja vodkavalmistamisperinteitä. Muotoilu tekee vanhasta perinteisestä tuotteesta lähellä ja merkityksellistä nykypäivän kuluttajalle. Vihreä lasipullo, Liettuan vodkanvalmistukselle tärkeät päivämäärät, tosiasioihin perustuvat legendat ja miellyttävät, silmiinpistävät yksityiskohdat - vanhoja valokuvia muistuttava taivutettu leikkausmuoto, pohjassa oleva vino palkki, joka täydentää klassista symmetristä koostumusta, sekä fontit ja värit, jotka välittävät kunkin alamerkin identiteetin - kaikki tekevät perinteisestä vodkakokoelmasta epätavallisen ja mielenkiintoisen.

Projektin nimi : Stumbras Vodka, Suunnittelijoiden nimi : Asta Kauspedaite, Asiakkaan nimi : Stumbras.

Stumbras Vodka Etiketit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.