Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Etiketit

Stumbras Vodka

Etiketit Tämä Stumbrasin klassinen vodkamallisto elvyttää Liettuan vanhoja vodkavalmistamisperinteitä. Muotoilu tekee vanhasta perinteisestä tuotteesta lähellä ja merkityksellistä nykypäivän kuluttajalle. Vihreä lasipullo, Liettuan vodkanvalmistukselle tärkeät päivämäärät, tosiasioihin perustuvat legendat ja miellyttävät, silmiinpistävät yksityiskohdat - vanhoja valokuvia muistuttava taivutettu leikkausmuoto, pohjassa oleva vino palkki, joka täydentää klassista symmetristä koostumusta, sekä fontit ja värit, jotka välittävät kunkin alamerkin identiteetin - kaikki tekevät perinteisestä vodkakokoelmasta epätavallisen ja mielenkiintoisen.

Projektin nimi : Stumbras Vodka, Suunnittelijoiden nimi : Asta Kauspedaite, Asiakkaan nimi : Stumbras.

Stumbras Vodka Etiketit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.