Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mainosjuliste

Amal Film Festival

Mainosjuliste Juliste inspiroi festivaaleilla pidetystä iloisesta juhlasta. Suunnittelu on luotu omaksumaan ja juhlimaan rikkaan espanjalaisen kulttuurin eroja. Koska Espanja on monikulttuurinen maa, jolla on rikas historiaa ja identiteettiä, juliste suunniteltiin korostamaan toivoa eurooppalaisten ja arabien, muslimien ja kristittyjen välillä. Projekti suunniteltiin Barnbrook-studiossa, Lontoossa, Iso-Britannia. Julisteen suunnitteleminen kesti viikon. Käytetyt värit, tyyppi ja symbolit ovat saaneet inspiraation espanjalaisen ja arabikulttuurin risteyksestä.

Projektin nimi : Amal Film Festival, Suunnittelijoiden nimi : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Asiakkaan nimi : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Mainosjuliste

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.