Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sivupöytä

Chezca

Sivupöytä Chezca on sivupöytä, jonka avulla voit kerätä kaikki tavarat, jotka normaalisti makaavat työskennellessään. Suunniteltu pieniin tiloihin, se vie vähän tilaa ja voidaan sijoittaa mihin tahansa talon ympärille. Se toimii keskittimenä kaikille pienille esineille ja laitteille, pitäen kaiken näkyvissä ja kätevässä tilassa. Siinä on pinta pienille esineille, etupinta lehden ja kannettavan tietokoneen pitämiseksi latauksen aikana ja takana piilotettu paikka WIFI-reitittimen pitämistä ja kaapeleiden järjestämistä varten. Chezca tarjoaa myös useita pistorasioita, jotka voidaan vetää erikseen tai ripustaa erillään sivusta, kun niitä ei käytetä.

Projektin nimi : Chezca, Suunnittelijoiden nimi : Andrea Kac, Asiakkaan nimi : KAC Taller de Diseño.

Chezca Sivupöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.