Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lippulaivamyymälä

Lenovo

Lippulaivamyymälä Lenovon lippulaivamyymälä pyrkii parantamaan tuotemerkki-imagoa tarjoamalla yleisölle alustan, jolla ne voivat olla vuorovaikutuksessa ja jakaa kaupassa luodun elämäntavan, palvelun ja kokemuksen kautta. Suunnittelukonsepti suunnitellaan perustuen tehtävään siirtyä laskentalaitteiden valmistajalta johtavaan tuotemerkkiin kulutuselektroniikan toimittajien keskuudessa.

Projektin nimi : Lenovo, Suunnittelijoiden nimi : Johnson Li, Asiakkaan nimi : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Lippulaivamyymälä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.