Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Virallinen Myymälä, Vähittäiskauppa

Real Madrid Official Store

Virallinen Myymälä, Vähittäiskauppa Kaupan muotoilukonsepti perustuu kokemukseen Santiago Bernabeussa, joka keskittyy ostoskokemukseen ja vaikutelman luomiseen. Se on konsepti, joka kunnioittaa, ylistää ja kuolee klubia samalla kun toteaa, että saavutukset ovat olleet lahjakkuuden, vaivan, taistelun, omistautumisen ja päättäväisyyden tulosta. Projekti sisältää konseptisuunnittelun ja kaupallisen toteutuksen, brändäyksen, pakkaamisen, graafisen linjan ja teollisuuskalusteiden suunnittelun.

Projektin nimi : Real Madrid Official Store, Suunnittelijoiden nimi : sanzpont [arquitectura], Asiakkaan nimi : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Virallinen Myymälä, Vähittäiskauppa

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.