Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puinen Peli

BlindBox

Puinen Peli BlindBox on puinen peli, joka yhdistää palapelit muistipeleihin ja vahvistaa tunteita, kuten kuulo ja kosketus. Se on vuoropohjainen peli kahdelle pelaajalle. Pelaaja, joka kerää omat marmorit ennen toisen pelaajan voittamista. Pelaajat siirtävät vaakatasossa olevia laatikoita keskellä olevien reikien suuntaamiseksi siten, että luodaan pystysuoria polkuja marmorien putoamiseksi. Peli vaatii strategisen ajattelun kykyjä estää vastustajan, hyvän muistin oikeille liikkeille ja suurta huomiota selvittääksesi missä marmorit siirtyvät.

Projektin nimi : BlindBox, Suunnittelijoiden nimi : Ufuk Bircan Özkan, Asiakkaan nimi : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Puinen Peli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.