Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Aukio

Brieven Piazza

Julkinen Aukio Suunnittelun taustalla on kiintymys Mondrian abstraktion ja symbolismin yksinkertaisuudesta ja ymmärryksestä, jolla on ripaus luonnetta ja aitoutta, joka on merkitty historialliseen Square Kufic -kalligrafiaan. Tämä muotoilu on osoitus tyylien yhtenäisestä sulautumisesta puoltaen viestiä siitä, että paljain silmin havainnoinnissa on mahdollista sekoittaa erilaisia näennäisesti ristiriitaisia tyylejä, kun taas syvälle niiden taustalla olevaan filosofiaan kaivattiin yhtäläisyyksiä, jotka johtaisivat johdonmukaiseen teokseen, joka vetoaa ilmeisen ymmärryksen ulkopuolelle.

Projektin nimi : Brieven Piazza , Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Julkinen Aukio

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.