Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asunto

Baan Citta

Asunto Keskeinen suunnittelukonsepti oli Shambhalan luominen maan päälle - myyttinen valtakunta, jota muinaisissa buddhalaisissa tekstissä kuvailtiin ”puhtaana maana”. Buddhalaiset uskovat, että Shambhalan luominen on perimmäisen hengellisen paratiisin luominen. Yksi rauhoittavimmista, mutta yllättävistä näkökohdista Baan Citta -mallissa on värin käyttö. Konservatiivisesti, neutraalit värit ovat näkyvä värimaailma, jonka suunnittelijat valitsevat nykyaikaisiin koteihin. Baan Citta osoittaa värillisten iltojen nykyaikaisuuden neutraalilla paletilla keskellä luonnon luonnon värejä.

Projektin nimi : Baan Citta, Suunnittelijoiden nimi : Catherine Cheung, Asiakkaan nimi : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Asunto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.