Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asunto

Baan Citta

Asunto Keskeinen suunnittelukonsepti oli Shambhalan luominen maan päälle - myyttinen valtakunta, jota muinaisissa buddhalaisissa tekstissä kuvailtiin ”puhtaana maana”. Buddhalaiset uskovat, että Shambhalan luominen on perimmäisen hengellisen paratiisin luominen. Yksi rauhoittavimmista, mutta yllättävistä näkökohdista Baan Citta -mallissa on värin käyttö. Konservatiivisesti, neutraalit värit ovat näkyvä värimaailma, jonka suunnittelijat valitsevat nykyaikaisiin koteihin. Baan Citta osoittaa värillisten iltojen nykyaikaisuuden neutraalilla paletilla keskellä luonnon luonnon värejä.

Projektin nimi : Baan Citta, Suunnittelijoiden nimi : Catherine Cheung, Asiakkaan nimi : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Asunto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.