Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaulakoru Ja Rintakoru

I Am Hydrogen

Kaulakoru Ja Rintakoru Suunnittelu on inspiroitu neoplatonisesta makrokosmosta ja mikrokosmosta johtuvasta filosofiasta, jonka mukaan samat kuviot toistetaan kaikilla kosmoksen tasoilla. Viitaten kultaiseen suhteeseen ja fibonacci-sekvenssiin, kaulakorussa on matemaattinen malli, joka jäljittelee luonnossa havaittuja fyllotaksismalleja, kuten auringonkukissa, päivänkakkaraissa ja monissa muissa kasveissa havaitaan. Kultainen torus edustaa maailmankaikkeutta, ympäröimässä avaruus-ajan kankaassa. "I Am Hydrogen" edustaa samanaikaisesti mallia "suunnittelun universaalisesta vakiosta" ja mallia itse maailmankaikkeudesta.

Projektin nimi : I Am Hydrogen, Suunnittelijoiden nimi : Ezra Satok-Wolman, Asiakkaan nimi : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Kaulakoru Ja Rintakoru

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.