Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kädet kahden renkaan puolesta. Tämä minimalistinen muotoilu tarjoaa sekä puhtaan että yksinkertaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti kellojen silmiinpistävään estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-näyttö näyttää kirkkaat värikaistat poikkeuksellisella määritelmällä, säilyttäen lopulta analogisen näkökohdan ja samalla myös pidemmän akun käyttöiän.

Projektin nimi : Ring Watch, Suunnittelijoiden nimi : Javier Vallejo Garcia, Asiakkaan nimi : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Kello

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.