Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yhdistelmälukkolaukku

The Colored Lock Bag

Yhdistelmälukkolaukku 'Lukko' on värillinen yhdistelmälukko. Ihmiset voivat avata laukun värillisillä otteluilla, ei vain numeroilla. Näitä muotiasusteita käytetään laukkuihin. Laukkujen ulkomuotoja voidaan tehdä erilaisia, ja ihmiset voivat tunnistaa nämä laukut värillisellä yhdistelmälukkojen allekirjoituksella. Käyttäjät tekevät itse oman värisanansa räätälöidäksesi yksilöitä. Projektin onnistumiseksi käytettiin paljon prosessinvalmistusmenetelmiä, kuten ilman punastuminen, nahan käsittely, väri kerrostettu jne. Suora suunnittelija ja valmistaja on Jiwon, Shin.

Projektin nimi : The Colored Lock Bag, Suunnittelijoiden nimi : jiwon, Shin., Asiakkaan nimi : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Yhdistelmälukkolaukku

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.