Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taidemuseo

The Vagrant

Taidemuseo Aleksandar Rudnik Milanovicin suunnitteleman uuden Taipein kaupungin taidemuseon arkkitehtuuri nosturilinnuna joen terassilla olevassa pesässä ymmärrettiin helposti etäältä ja puiston kaikista kohdista Yingge-joen varrella. Museon muoto oli rajoittamaton minimalistinen tasapainoinen nosturien liikkuminen atriumilla lintujen keuhkoina, joissa raikas ilma ja auringonvalo tulivat suoraan museoon. Siipiensä kanssa näyttelytilana ja nosturien ollessa taiteellisena ravintolana museon vieraat voivat nauttia näkymistä maisemaan ja lähellä olevaa Taipein kaupunkia.

Projektin nimi : The Vagrant , Suunnittelijoiden nimi : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Asiakkaan nimi : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Taidemuseo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.