Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taidemuseo

The Vagrant

Taidemuseo Aleksandar Rudnik Milanovicin suunnitteleman uuden Taipein kaupungin taidemuseon arkkitehtuuri nosturilinnuna joen terassilla olevassa pesässä ymmärrettiin helposti etäältä ja puiston kaikista kohdista Yingge-joen varrella. Museon muoto oli rajoittamaton minimalistinen tasapainoinen nosturien liikkuminen atriumilla lintujen keuhkoina, joissa raikas ilma ja auringonvalo tulivat suoraan museoon. Siipiensä kanssa näyttelytilana ja nosturien ollessa taiteellisena ravintolana museon vieraat voivat nauttia näkymistä maisemaan ja lähellä olevaa Taipein kaupunkia.

Projektin nimi : The Vagrant , Suunnittelijoiden nimi : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Asiakkaan nimi : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Taidemuseo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.