Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Predictive Solutions

Yritysidentiteetti Predictive Solutions on toimittaja ohjelmistotuotteita ennusteanalytiikkaan. Yhtiön tuotteita käytetään ennusteiden tekemiseen analysoimalla olemassa olevaa tietoa. Yrityksen merkki - ympyrän sektorit - muistuttaa ympyräkaaviografiikkaa ja myös erittäin tyyliteltyä ja yksinkertaistettua silmän kuvaa profiilissa. Brändialusta "valaisee valoa" on ohjaaja kaikille brändigrafiikoille. Sekä muuttuvia, abstrakteja juoksevia muotoja että temaattisesti yksinkertaistettuja kuvia käytetään lisägrafiikkana useissa sovelluksissa.

Projektin nimi : Predictive Solutions, Suunnittelijoiden nimi : Mikhail Puzakov, Asiakkaan nimi : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Yritysidentiteetti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.