Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Glazov

Yritysidentiteetti Glazov on huonekalutehdas samassa kaupungissa. Tehdas tuottaa edullisia huonekaluja. Koska tällaisten huonekalujen suunnittelu on melko yleinen, viestintäkonsepti päätettiin perustaa alkuperäisiin "puisiin" 3D-kirjaimiin, tällaisista kirjaimista koostuvat sanat symboloivat huonekalusarjoja. Kirjaimet muodostavat sanat "huonekalut", "makuuhuone" jne. Tai kokoelmanimet, ne on sijoitettu muistuttamaan huonekalun osia. Hahmotellut 3D-kirjaimet ovat samanlaisia kuin huonekalujärjestelyt, ja niitä voidaan käyttää paperitavaroissa tai valokuvataustalla yli tuotemerkin tunnistamiseen.

Projektin nimi : Glazov, Suunnittelijoiden nimi : Mikhail Puzakov, Asiakkaan nimi : Glazov furniture factory.

Glazov Yritysidentiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.