Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Robotti Ajoneuvo

Servvan

Robotti Ajoneuvo Se on resurssipohjaisen talouden palveluajoneuvon projekti, joka muodostaa verkon muiden ajoneuvojen kanssa. Yksi järjestelmä mahdollistaa yhteydenpidon keskenään, mikä lisää matkustajien kuljetuksen tehokkuutta ja lisää tehokkuutta, joka johtuu maantiejunan liikkeestä (FX-kertoimen vähentäminen, ajoneuvojen välinen etäisyys). Autossa on miehittämätön hallinta. Ajoneuvo on symmetrisesti: halpa valmistaa. Siinä on neljä kääntyvää moottoripyörää ja mahdollisuus liikuttaa taaksepäin: liikkumavara suurilla mitoilla. Sisäänpääsy nähden parantaa matkustajien viestintää.

Projektin nimi : Servvan, Suunnittelijoiden nimi : Dmitry Pogorelov, Asiakkaan nimi : Techman.

Servvan Robotti Ajoneuvo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.