Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelysuunnittelu

Multimedia exhibition Lsx20

Näyttelysuunnittelu Multimedianäyttely oli omistettu kansallisen valuutan latin uudelleen käyttöönoton 20. vuosipäivää. Näyttelyn tarkoituksena oli esitellä kolmiyhteyden, johon taiteellinen projekti perustui, seteleitä ja kolikoita, kirjailijoita - 40 erilaista luovaa tyyliä edustavaa latvialaista taiteilijaa - ja heidän teoksiaan. Näyttelyn konsepti syntyi grafiitista tai lyijystä, joka on lyijykynä, taiteilijoiden yhteinen työkalu, keskiakseli. Grafiittirakenne toimi näyttelyn keskeisenä elementtinä.

Projektin nimi : Multimedia exhibition Lsx20, Suunnittelijoiden nimi : Design studio H2E, Asiakkaan nimi : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Näyttelysuunnittelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.