Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelysuunnittelu

Multimedia exhibition Lsx20

Näyttelysuunnittelu Multimedianäyttely oli omistettu kansallisen valuutan latin uudelleen käyttöönoton 20. vuosipäivää. Näyttelyn tarkoituksena oli esitellä kolmiyhteyden, johon taiteellinen projekti perustui, seteleitä ja kolikoita, kirjailijoita - 40 erilaista luovaa tyyliä edustavaa latvialaista taiteilijaa - ja heidän teoksiaan. Näyttelyn konsepti syntyi grafiitista tai lyijystä, joka on lyijykynä, taiteilijoiden yhteinen työkalu, keskiakseli. Grafiittirakenne toimi näyttelyn keskeisenä elementtinä.

Projektin nimi : Multimedia exhibition Lsx20, Suunnittelijoiden nimi : Design studio H2E, Asiakkaan nimi : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Näyttelysuunnittelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.