Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tämän tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenä, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetään. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terästuilla ja viimeistelty pähkinäviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittää toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.

Projektin nimi : Dimdim, Suunnittelijoiden nimi : Lisse Van Cauwenberge, Asiakkaan nimi : Lisse..

Dimdim Kehto, Keinutuolit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.