Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digisovitin

T-Box2

Digisovitin T-Box2 on uusi tekninen laite integroimaan Internet, multimedia ja viestintä ja tarjoamaan kotikäyttäjille monipuolisia interaktiivisia palveluita, mukaan lukien massiivinen Internet-sisällön toisto ja HD-videopuhelut. Yhdistämällä STB: n televisioon perheverkkoympäristössä, käyttäjä voi nopeasti päivittää yhteisen television älykkääseen televisioon, mikä antaa perheen käyttäjille erinomaisen AV-viihdekokemuksen.

Projektin nimi : T-Box2, Suunnittelijoiden nimi : Ke Zhang, Asiakkaan nimi : Technicolor.

T-Box2 Digisovitin

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.