Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digisovitin

T-Box2

Digisovitin T-Box2 on uusi tekninen laite integroimaan Internet, multimedia ja viestintä ja tarjoamaan kotikäyttäjille monipuolisia interaktiivisia palveluita, mukaan lukien massiivinen Internet-sisällön toisto ja HD-videopuhelut. Yhdistämällä STB: n televisioon perheverkkoympäristössä, käyttäjä voi nopeasti päivittää yhteisen television älykkääseen televisioon, mikä antaa perheen käyttäjille erinomaisen AV-viihdekokemuksen.

Projektin nimi : T-Box2, Suunnittelijoiden nimi : Ke Zhang, Asiakkaan nimi : Technicolor.

T-Box2 Digisovitin

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.