Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Välitön Luonnollinen Huulten Suurennuslaite

Xtreme Lip-Shaper® System

Välitön Luonnollinen Huulten Suurennuslaite Xtreme Lip-Shaper® -järjestelmä on maailman ensimmäinen kliinisesti todistettu turvallinen kosmeettinen kotikäyttöön tarkoitettu huulten suurennuslaite. Siinä käytetään 3 500 vuotta vanhaa kiinalaista "kuppausmenetelmää" - toisin sanoen imua - yhdistettynä edistyneeseen huultenmuokkaustekniikkaan ääriviivojen ja huulien suurentamiseksi hetkessä. Suunnittelu luo henkeäsalpaavan yhden tai kahden lohkon alahuulen, kuten Angelina Jolie. Käyttäjät voivat parantaa ylä- tai alahuulia erikseen. Suunnittelu on myös rakennettu nostamaan Amorin keulan kaaria, täyttämään huulikuopat ikääntyvän suun kulmien nostamiseksi. Sopii molemmille sukupuolille.

Projektin nimi : Xtreme Lip-Shaper® System, Suunnittelijoiden nimi : Thienna Ho Ph.D., Asiakkaan nimi : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Välitön Luonnollinen Huulten Suurennuslaite

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.