Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Konsoli

Qadem Hooks

Konsoli Qadem Hooks on taideteos, jonka konsolitoiminto on luonnon innoittama. Se koostuu erilaisista maalatuista vihreistä vanhoista koukkuista, joita käytettiin yhdessä Qademin (vanhan puisen muulin satulan takana) kanssa vehnän kuljettamiseen kylästä toiseen. Koukut kiinnitetään vanhaan vehnän puimurilevyyn pohjaksi ja viimeistelty lasi paneeli päällä.

Projektin nimi : Qadem Hooks, Suunnittelijoiden nimi : May Khoury, Asiakkaan nimi : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.