Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Konsoli

Qadem Hooks

Konsoli Qadem Hooks on taideteos, jonka konsolitoiminto on luonnon innoittama. Se koostuu erilaisista maalatuista vihreistä vanhoista koukkuista, joita käytettiin yhdessä Qademin (vanhan puisen muulin satulan takana) kanssa vehnän kuljettamiseen kylästä toiseen. Koukut kiinnitetään vanhaan vehnän puimurilevyyn pohjaksi ja viimeistelty lasi paneeli päällä.

Projektin nimi : Qadem Hooks, Suunnittelijoiden nimi : May Khoury, Asiakkaan nimi : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.