Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaus

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakkaus KRYSTAL-vesi edustaa ylellisyyttä ja hyvinvointia pullossa. KRYSTAL-vesi, jossa on alkalinen pH-arvo 8 - 8,8 ja ainutlaatuinen mineraalikoostumus, tulee ikoniseen neliönmuotoiseen, läpinäkyvään prismapulloon, joka muistuttaa kuohuviiniä eikä tee vaaraa laadulle ja puhtaudelle. KRYSTAL-tuotemerkin logo on hienovaraisesti esillä pullossa, ja se korostaa ylellisyyden lisäelämystä. Pullon visuaalisen vaikutuksen lisäksi neliömäiset PET- ja lasipullot ovat kierrätettäviä, optimoimalla pakkaustila ja materiaalit, mikä pienentää yleistä hiilijalanjälkeä.

Projektin nimi : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Suunnittelijoiden nimi : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Asiakkaan nimi : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Pakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.