Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

pleasure

Ravintola Ilo taiteen elämästä. Laajentaminen ja jatkaminen. Kattorakenteiden ja lattialaajennusten jatkamisen ja niiden jatkuvan muodon aaltoilun kautta, joka menee suoraan tähän tai peittää sinne, heijastaa toimintavoimaa, joka kattaa elämän huiput ja laaksot. Kun kerroksellinen tunnelma virtaa ja muuttuu toimintaan, kauneuden kuvat loihtuvat avaruuteen. Avaruusohjaamon on oltava sujuvaa ja läpinäkyvää pitäen samalla eri osastojen välit. Tilan innovatiivisella järjestelyllä yksityisyys voi olla olemassa osastoissa.

Projektin nimi : pleasure, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Wen Chiu (Vita), Asiakkaan nimi : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Ravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.