Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

xifix2base arm-chair-one

Nojatuoli Nojatuolisuunnittelu perustuu tarvittavaan fysiikan ja materiaalin minimiin - yhden loputtoman putken avulla. Vakaus saavutetaan silmukkamuodolla. Muita rakenteita ja liitoksia ei tarvita. Se on viihtyisä nojatuoli - ilman koristeita ja lisärakenteita. Se koostuu metallitelineestä ja istuimesta, joka sallii eri materiaalien, kuten puun, metallin, nahan, kankaan tai Rattan - ulkona. Hän on tarkoitettu rentouttaviin tiloihin, kuten olohuoneisiin, odotusalueisiin, toimistoihin ja oleskelutiloihin - sisälle ja ulkopuolelle.

Projektin nimi : xifix2base arm-chair-one, Suunnittelijoiden nimi : Juergen Josef Goetzmann, Asiakkaan nimi : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Nojatuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.