Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

PetitAna

Brändi-Identiteetti PetitAna - käsintehtyjä tavaroita tyylikkäälle vauvalle, on tuotemerkki erilaisille vauvoille (vaatteet, asusteet, huonekalut, lastentarhatarvikkeet, lelut). Tuotemerkki on saanut inspiraationsa yhdistelmästä suunnittelijan nimen Anastasia lyhyt muoto ja ranskan sana "Petit", jotka tarkoittavat vauva, lapsi, vauva. Käsinkirjoitettu nimi korostaa sitä tosiasiaa, että tuotteet on valmistettu käsin. Väripaletti ja siro grafiikkaelementit heijastavat hienostunutta suunnittelijalähestymistapaa tämän tuotemerkin luomatavaroissa.

Projektin nimi : PetitAna, Suunnittelijoiden nimi : Anastasia Smyslova, Asiakkaan nimi : AnaStasia art&design.

PetitAna Brändi-Identiteetti

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.