Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

PetitAna

Brändi-Identiteetti PetitAna - käsintehtyjä tavaroita tyylikkäälle vauvalle, on tuotemerkki erilaisille vauvoille (vaatteet, asusteet, huonekalut, lastentarhatarvikkeet, lelut). Tuotemerkki on saanut inspiraationsa yhdistelmästä suunnittelijan nimen Anastasia lyhyt muoto ja ranskan sana "Petit", jotka tarkoittavat vauva, lapsi, vauva. Käsinkirjoitettu nimi korostaa sitä tosiasiaa, että tuotteet on valmistettu käsin. Väripaletti ja siro grafiikkaelementit heijastavat hienostunutta suunnittelijalähestymistapaa tämän tuotemerkin luomatavaroissa.

Projektin nimi : PetitAna, Suunnittelijoiden nimi : Anastasia Smyslova, Asiakkaan nimi : AnaStasia art&design.

PetitAna Brändi-Identiteetti

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.