Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsite Mukautuvista Koruista

Jewel Box

Käsite Mukautuvista Koruista Jewel Box on käsite mukautuvista koruista, jotka perustuvat lego-tiilien kuten "lego" käyttöön. Tällä periaatteella voit tehdä, peruuttaa ja tehdä uudelleen joka kerta toisen korun! Jalokivilaatikko on olemassa myös valmisvaatteissa sekä jalokiviä korukkeissa tai jalkakäytäväkoruissa. Jewel Boxin kehittäminen ei avoimena konseptina koskaan lopu: voimme jatkaa uusien muotojen luomista ja uusien materiaalien käyttöä. Jewel Box antaa jokaisella vuodenaikalla luoda peitelevyjä väreillä ja kuvioilla, jotka seuraavat vaatteiden muotia.

Projektin nimi : Jewel Box, Suunnittelijoiden nimi : Anne Dumont, Asiakkaan nimi : Anne Dumont.

Jewel Box Käsite Mukautuvista Koruista

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.