Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

The Empress

Rengas Fantastinen kauneuskivi - pyrope - sen ydin tuo suuruuden ja juhlavuuden. Se on kauneus ja ainutlaatuisuus kivi tunnistettu kuva, joka on tarkoitettu tulevaisuuden sisustus. Kivelle oli tarpeen luoda ainutlaatuinen kehys, joka kantaisi hänet ilmaan. Kivi vedettiin pitävän metallin ulkopuolelle. Tämä kaava aistillinen intohimo ja houkutteleva voima. Klassisen konseptin säilyttäminen oli tärkeää, sillä se tuki modernia käsitystä koruista.

Projektin nimi : The Empress, Suunnittelijoiden nimi : Victor A. Syrnev, Asiakkaan nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Rengas

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.