Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Televisio

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisio XX240 LED-TV-sarjoihin kuuluu 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" edullisimmasta keskikokoisesta korkeimman segmentin suurikokoiseen televisioon, jolla on sama suunnitteluidea ja joka tarjoaa useita vaihtoehtoja. Näytön suunnittelu kuuluu myös tuotantoyhtiölle ja se on koottu BMS-menetelmällä. Näyttömetalli on maalattu korkealaatuisella maalilla, koska malli jättää kehysalueen auki ja kehystelee sitä vain takakannen seinämän paksuuden kanssa. Joten TV näyttää peitettävän vain ohuella kehyksellä ja alla olevalla valaistulla logoalueella.

Projektin nimi : XX240 BMS SNB LED TV, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led-Televisio

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.