Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Televisio

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisio XX240 LED-TV-sarjoihin kuuluu 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" edullisimmasta keskikokoisesta korkeimman segmentin suurikokoiseen televisioon, jolla on sama suunnitteluidea ja joka tarjoaa useita vaihtoehtoja. Näytön suunnittelu kuuluu myös tuotantoyhtiölle ja se on koottu BMS-menetelmällä. Näyttömetalli on maalattu korkealaatuisella maalilla, koska malli jättää kehysalueen auki ja kehystelee sitä vain takakannen seinämän paksuuden kanssa. Joten TV näyttää peitettävän vain ohuella kehyksellä ja alla olevalla valaistulla logoalueella.

Projektin nimi : XX240 BMS SNB LED TV, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led-Televisio

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.