Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) ainutlaatuinen muotoilu 2) laaja käyttö ruostumattomasta teräksestä 3) käsin puhallettu lasi, joka on muotoiltu maksimaaliseen savun / nesteen kosketukseen 4) sprinkleri tiivisteen kärjessä vielä enemmän savun / nesteen kosketusta varten 5) venttiili voidaan korvata toisella letkulla 6) tupakkakulho on muotoiltu pidemmälle savulle, mutta se estää tupakan ylikuumenemasta, tupakkaa ei tarvitse joutua kiristämään 7) kaikki liitännät ovat ruuvattavia ja ilmatiiviitä 8) letku elintarvikelaatuisesta silikonista, toisin kuin perinteiset letkut, se voidaan pestä runsaasti Ei ruostumisen tai mätänemisen vaaraa, silikoni ei ime makuja

Projektin nimi : Shapes hookah, Suunnittelijoiden nimi : Shapes, Forta Group llc, Asiakkaan nimi : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.