Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aluslevyn Käyttöliittymä

Project Halo

Aluslevyn Käyttöliittymä Tämä on aivan uusi pesukoneen käyttökonsepti. Tämän kosketusnäytön käyttö on paljon helpompaa kuin paljon painikkeita tai iso pyörä. Se johtaa sinut valitsemaan askel askeleelta, mutta ei saa sinua ajattelemaan niin paljon. Haluamme, että sen näytössä on erilainen värinäyttö, kun valitset eri kankaan ja pyöräilytyypin, joten se voi olla viihtyisä asia kodillesi nyt. Puhelimesi on kaukosäädin, saat siitä ilmoituksen ja ilmoituksen siitä ja lähetä komento pesukoneelle Internetin kautta.

Projektin nimi : Project Halo, Suunnittelijoiden nimi : Juan Yi Zhang, Asiakkaan nimi : eico design.

Project Halo Aluslevyn Käyttöliittymä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.