Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Riipusvalo

Prometheus ILight

Riipusvalo Projekti kuvaa hetkeä, jolloin Prometheus varasti tietoa jumalilta, jotta hän voisi jakaa sen ihmiskunnan kanssa. Se on suunniteltu toimimaan suojakuorena. Pallosta tuleva valo on lämmin, koska se on vain murto-osa. Kuutio edustaa lähdettä, itse jumalia ja siinä on LED-kaistale, joka tuottaa kylmää valoa, rajan olemassaolon ja havainnon kahden tason välillä.

Projektin nimi : Prometheus ILight, Suunnittelijoiden nimi : Ionut Sur, Asiakkaan nimi : Ionut Sur.

Prometheus ILight Riipusvalo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.