Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Desire

Tuoli Desire on tuoli, jonka tarkoituksena on lisätä intohimoasi ja himoasi sen sileällä muodolla ja pehmeällä värillä. Se ei ole rentoutumista etsivien ihmisten tuoli, se on tuoli tuhmaille ihmisille, jotka etsivät iloa kaikille aisteille. Alkuperäinen idea sai inspiraatiota kyynelmuodosta, mutta mallinnuksen aikana se oli vääristynyt saadakseen tämän lempeän ja siro kuvan, provosoidakseen tunteen haluavansa koskettaa, käyttää, olla hallussaan.

Projektin nimi : Desire, Suunnittelijoiden nimi : Vasil Velchev, Asiakkaan nimi : MAGMA graphics.

Desire Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.