Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Simpukka-Kannettava Koulutus

Pupil 107

Simpukka-Kannettava Koulutus Oppilas 107: Lisäaskel tulevaisuuden koulutuksessa. Inspiroiva tieto ei ole koskaan ollut näin helppoa. Oppilas 107 tutkii laajaa maailmaa, jossa on uusia mahdollisuuksia oppia. Yhdistämällä huippuluokan HD-standardit ja Windows 8 -suorituskyky, Pupil 107 on suunniteltu erityisesti vastaamaan opiskelijoiden koulutustarpeita ympäri maailmaa. Tervetuloa korkealaatuiseen koulutukseen.

Projektin nimi : Pupil 107, Suunnittelijoiden nimi : Jp Inspiring Knowledge, Asiakkaan nimi : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Simpukka-Kannettava Koulutus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.