Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vuorovaikutushammasharja

TTONE

Vuorovaikutushammasharja TTone on lapsille tarkoitettu interaktiivinen hammasharja, joka soittaa musiikkia ilman perinteisiä paristoja. TTone vangitsee harjaamisen tuottaman kineettisen energian. Konseptina on tehdä harjaamisesta mielenkiintoisempaa lapselle ja kehittää samalla terveellisiä hammashygieniatapoja. Musiikki tulee vaihdettavasta harjasta. Kun harja vaihdetaan, he saavat uuden soittoäänen uuden harjan mukana. Musiikki viettää lapsen rohkaisemalla häntä harjaamaan oikeaan aikaan, antaen samalla vanhemmille tietää, onko heidän lapsensa suorittanut harjausajansa vai ei.

Projektin nimi : TTONE, Suunnittelijoiden nimi : Nien-Fu Chen, Asiakkaan nimi : Umeå Institute of Design .

TTONE Vuorovaikutushammasharja

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.