Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vuorovaikutuspöytä

paintable

Vuorovaikutuspöytä Maalattava on monitoimipöytä kaikille, se voi olla tavallinen pöytä, piirustuspöytä tai soitin. Voit käyttää erilaisia värejä maalataksesi pöydän pintaan luodaksesi musiikkia ystävien tai perheiden kanssa, ja pinta siirtää piirroksen melodiseksi värianturien avulla. Piirustusmahdollisuuksia on kaksi, luova piirustus ja nuotin piirtäminen. Lapset voivat piirtää mitä haluavat luoda satunnaista musiikkia tai käyttää suunnitteltamme sääntöä värien täyttämiseen tiettyyn kohtaan lastentarhian tekemiseksi.

Projektin nimi : paintable, Suunnittelijoiden nimi : Nien-Fu Chen, Asiakkaan nimi : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Vuorovaikutuspöytä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.